Smart ide med sin egen 3g router

Dropper du dit faste bredbånd du har der hjemme og får sat en 3g router, oplever du ofte, det er meget bedre. Hvis du har 3g dækning hvor du bor, så er det en genial løsning og du kan tit få meget hurtigere forbindelser end normalt. For vi kobber internet via telefonstikker, er der flere begrænsninger, som 3g router slet ikke har. Problemet med kobber er, at det er afhængig af den kvalitet ens kobber har og hvor langt der er til den central, man er koblet til. Desværre bliver kobber slidt med tiden og derfor fungere den slags internet ikke altid for godt.

Køb en 3g router

Har du en moderne 3g router stående, kan du endda tage den med dig, når du er i sommerhus, på din båd eller på ferie i Danmark, da den bare skal sluttes til strøm og så har du trådløs internet over det hele. For faktisk er 3g router det samme som en almindelig trådløs router som de fleste ved hvad er, bare hvor der sidder et simkort inden i og sender trådløs internet ud. Eneste forskel på en router og 3g router er, at på 3g router kommer internettet via 3g nettet.

Du slipper for ventetid

Faktisk slipper du for en masse ventetid med den slags router. Køber du den i dag og sætter simkortet der følger med i den, så virker din 3g router med det samme. Bestiller du bredbånd fra TDC, Telenor eller Telia, så skal du vente op i mod 6 uger på, du får det virker og det er lang tid, at skulle undvære sit internet på. Så køber du en 3g router og med abonnement til, så virker det med det samme og du kan komme på nettet og surfe, så snart du har sat strøm til det og sat simkortet ind i den.

 

3g nettet har meget at sige

Et veludbygget 3g net før du kan komme på nettet over alt.

Nemmere kan det næsten ikke blive

I dag er 3g nettet det meste af Danmark ved, at være ret godt og endda temmelig hurtigt og du kan mange steder opnå store hastigheder. Det gælder både downloade og uploade siden, som på 3g nettet i dag går ganske hurtigt og har et godt tempo. For på det punkt, er der sket meget og er meget hurtigere end det var, for bare 3 år siden. Derfor kan det i dag, give ganske god mening at købe sin egen 3g router og få internet der hjemme via den.