Er et 4g modem noget for dig

Med det nyeste 4g net, så kan du nu downloade med meget store hastigheder, som man ofte ikke engang kan med et almindeligt internet. For, at kunne bruge og opnå de hastigheder som et 4g net tilbyder, er du nød til, at eje den som hedder 4g modem. De fleste modem folk har, er til 3g og da 4g er et anderledes slags net, så er man nød til at investere i et specielt 4g modem. I starten var de kæmpe store og fyldte enormt meget og kostede en frygtelig masse penge, men de tider er nu helt ovre. Lige nu er 4g modem nede i en størrelse som 3g modem har.

 

Usb stik og 4g modem fylder det samme

Et moderne 4g modem fylder ikke mere end et usb stik

Stadig lidt dyre

Alligevel er de stadig lidt dyre, men ikke i nærheden af hvad de har kostet. 4g teknologien som et 4g modem bruger, er stadig meget nyere end 3g og derfor slet ikke på samme niveau. Heldigvis kan med downloade og endda uploade med hvad man før ville kalde, uhørte hastigheder, som man knap kunne forestille sig ganske få år tilbage. Med et smart 4g modem kan du streame HD film uden nogen problemer og uden det hakker og går i stå.

Mere stabilt

Ofte hvis man bruger 4g modem køre det mere stabilt ned, hvis du kørte med fx 3g. Derfor kan man sige, at 4g modem understøtter bedre hastigheder, som vi forventer i dag. Faktisk kan de hastigheder du kan downloade med, være på op til 70 mbit og hvor 3g ofte er på maksimalt 12 mbit. Så man vil helt klar kunne mærke forskel hvis man skifter fra 3g til et 4g modem. Mange er også ved at få øjnene op for det og ser de kæmpe muligheder det giver.

Kan nærmest undvære traditionelt bredbånd

Når man via sit 4g modem kan downloade med markant høje hastigheder, så er det sådan flere steder, at man ikke behøver, at have fast bredbånd, sådan som mange stadig har. Du kan nemt komme ud for, at med dit 4g modem kan du downloade og uploade meget hurtigere end traditionelt bredbånd og dermed gør det helt overflødigt. Så man kan nærmest kun finde noget godt, at sige om det og priserne for et abonnement hvor man kan bruge 4g nettet, er endda også faldet meget i pris. Faktisk faldet så meget, at det kan endda være billigere end det faste bredbånd koster.